0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Auston Matthews från Toronto Maple Leafs missade träning inför säsongen
19 Aug

Auston Matthews från Toronto Maple Leafs missade träning inför säsongen

Fans kommer ihåg att en sångare skrev en låt speciellt för detta NHL -lag? Han bar en Toronto Maple Leafs Tröja när han sjöng. Nyligen kommer huvudstyrkan i Toronto Maple Leafs, Auston Matthews, att sakna lagets försäsongsträning på grund av skada. Nu när ligan är i lågsäsong måste Auston Matthews också lösa problemet med skador.

Oavsett var professionella spelare spelar i en sportliga är det viktigaste för spelarna att behålla en frisk kropp. De kan bara nå målet de vill sträva efter om de är vid god hälsa. Auston Matthews kommer att opereras denna vecka, och han kommer att behöva tid för att återhämta sig efter operationen. Så han kommer också att sakna lagets kommande träningsläger. Nyckeln är att Auston Matthews har en mycket enastående poängförmåga i laget. Hans antal mål i ligan är näst efter Washington Capitals Alex Ovechkin.

Sedan Auston Matthews valdes ut av laget med det första övergripande valet i NHL Draft 2016 har hans prestation alltid varit en förebild för sina lagkamrater. Toronto Maple Leafs -fans följer alltid riktningen på Billiga NHL Tröjor nr 34 när de ser matchen live. De ser fram emot Auston Matthews enastående resultat.

 

Mest visade produkter