0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Boston Bruins lägger till nya spelare till försäsongen
13 Sep

Boston Bruins lägger till nya spelare till försäsongen

Boston Bruins ger fansen hopp varje säsong, och hemmafans vill se Stanley Cup igen. De senaste säsongerna har dock Boston Bruins styrka att ta sig vidare till slutspelet, men laget har alltid blivit utslaget i den första omgången av slutspelet. Under lågsäsongen lade dock frontkontoret till nya spelare, och de kommer också att få sina egna Boston Bruins Tröja.

Oavsett om det är Boston Bruins eller andra lag kommer de att välja att göra värvningsövergångar under lågsäsongen. Och Boston Bruins upptäckte problemet i tid för att laget skulle växa sig större, och de behövde övervinna spelarnas skadeproblem. Skador på tre nyckelspelare förra säsongen gjorde att laget hamnade på efterkälken, där de skadade spelarna saknade Brad Marchand, Charlie McAvoy och Matt Grzelcyk. Frånvaron av målskytten Brad Marchand, i synnerhet, har gjort att Boston Bruins letar efter konsekventa poäng på andra håll. Boston Bruins har valt att byta tränare efter sex säsonger, vilket ger den nya huvudtränaren Jim Montgomery en andra chans att träna NHL. Huvudtränaren, Jim Montgomery, tränade tidigare Dallas Stars, ett lag vars bästa resultat var en tvåa i finalen.

Medan huvudtränaren Jim Montgomery en gång gillade Dallas Stars Tröja, föredrar han nu detta nya lag med potential. Boston Bruins gjorde också flera värvningar under lågsäsongen, och laget behöver unga spelare för att arbeta tillsammans. När allt kommer omkring, i frånvaro av veteraner i laget på grund av skador, har laget fortfarande unga spelare för att stabilisera sitt rekord och övervinna problemen som orsakas av skador.

Mest visade produkter