0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Calgary Flames slutför det största spelarkontraktet i franchisehistorien
06 Aug

Calgary Flames slutför det största spelarkontraktet i franchisehistorien

Calgary Flames såg upptagna ut efter säsongen och den här veckan slutförde laget det största spelarkontraktet i franchisehistorien. Den lyckliga spelaren är tidigare Florida Panthers Jonathan Huberdeau, som har slutfört ett nytt åttaårskontrakt med Calgary Flames. Jonathan Huberdeau var lika chockad som många spelare som stod inför en byte för första gången, trots allt betydde Florida Panthers Tröja mycket för honom.

Jonathan Huberdeaus långvariga avtal med Calgary Flames beror på att han är en fantastisk spelare i ligan. Han är en av de bästa anfallarna i ligan, och han kan påverka sina lagkamrater att bli bättre. Jonathan Huberdeau har djupa känslor för Florida Panthers, och han ser inte bara laget som en plats att arbeta på. Det är där han gradvis har förvandlats från en rookie till en stor spelare, med många av front office, tränarstaben och lagkamrater han känner till. Han och hans familj älskar Florida Panthers stad, men han måste också ta itu med utgången av sitt sexårskontrakt. Huberdo byttes inte bara av Florida Panthers, utan två av hans lagkamrater och ett första val byttes som förhandlingsmarker.

Jonathan Huberdeau sa efter värvningen att han var glad över att vara en del av Calgary Flames inför den nya säsongen. Calgary Flames Tröja kommer att ge Jonathan Huberdeau en nystart när det tidigare laget förvandlas till en ny säsongskonkurrent. När han anpassar sig till sina nya lagkamrater och taktiska system börjar han förvänta sig jubel och applåder från Calgary Flames fans. Jonathan Huberdeau är på väg att börja sin första säsong på Calgary Flames, och det handlar om att börja om.

Mest visade produkter