0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Carolina Hurricanes förbättring förra säsongen var ett stort genombrott
13 Aug

Carolina Hurricanes förbättring förra säsongen var ett stort genombrott

Pro-lag förbättras och går tillbaka varje säsong, och Carolina Hurricanes förbättring förra säsongen var ett stort genombrott. Carolina Hurricanes har framgångsrikt gått vidare till slutspelet, vilket ger lagets ledning ett stort självförtroende. Även fansen på fältet visade upp sina Carolina Hurricanes Tröja i slutspelet, och deras hemmalag gjorde en klar förbättring i slutspelet.

Den enda framgången under de senaste säsongerna har varit Tampa Bay Lightning, som har vunnit två på varandra följande mästerskap, och alla andra mästerskapsvinnande lag har gradvis minskat under efterföljande säsonger. Carolina Hurricanes tog sig inte bara till slutspel förra säsongen, de slog Boston Bruins i den första omgången av slutspelet. Bara Carolina Hurricanes förlorade mot New York Rangers i den andra omgången av slutspelet, vilket höll laget borta från semifinalen. New York Rangers var också ett av lagen som förbättrades förra säsongen, bara de missade finalen och förlorade mot Tampa Bay Lightning. Men New York-fansen var inte besvikna över deras eliminering, och de var stolta över sina New York Rangers Tröja. Även om ingen av dessa teamframsteg i slutändan har varit framgångsrika, visar deras framsteg att teamet är på väg i rätt riktning.

Den nya säsongen är en annan kamp, och den slutliga Stanley Cup-vinnaren är fortfarande okänd. Under lågsäsongen gör många lag förändringar, med spelare som lämnar och nya spelare ansluter. Nyckeln är att eftersom epidemin har kontrollerats effektivt har varje lag följt ligans hälso- och säkerhetskrav. De matcher som ses av fansen är de riktiga spelen, och professionella spelare är ivriga efter fansens jubel och applåder.

 

Mest visade produkter