0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Carolina Hurricanes har en chans att vinna mästerskapet i ordinarie säsong
05 May

Carolina Hurricanes har en chans att vinna mästerskapet i ordinarie säsong

Förra säsongens mästare i ordinarie säsong var Boston Bruins, och säsongens ordinarie säsong närmar sig sitt slut. För närvarande rankas Carolina Hurricanes först i ligan med 79 poäng, och laget rankas också först i den centrala divisionen. Om Carolina Hurricanes kan fortsätta behålla ledningen finns det en chans att vinna ordinarie säsongsmästerskap.

Carolina Hurricanes vann 2006 Stanley Cup, som också var det första mästerskapet i delstaten North Carolina där laget ligger. Även om deras Billiga NHL Tröjor är älskade av många fans har laget missat slutspelet i åtta säsonger i rad efter att ha vunnit mästerskapet. Lyckligtvis har Carolina Hurricanes byggts om och förändrats och är nu en hotfull motståndare i slutspelet. Ligan återupptog matchen förra säsongen, och Carolina Hurricanes blev ett av de 24 lag som avancerade till slutspelet.

Carolina Hurricanes kom inte till finalen i returmatchen förra säsongen, och de förlorade mot Boston Bruins i fem matcher. Den här säsongen förkortas ligans ordinarie säsongsschema och alla lag är uppdelade i fyra divisioner för att tävla. Till och med i det nya formatet behöll de unga spelarna i Carolina Hurricanes Tröja fortfarande sin vinnarserie med 12 spel.

 

Mest visade produkter