0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Claude Giroux gör stor debut för Florida Panthers
25 Mar

Claude Giroux gör stor debut för Florida Panthers

Det finns många typer av sporttävlingar, och de har alla sina egna egenskaper. Men före varje match i NHL är ceremonin för spelare att komma in på planen alltid så underbar. Claude Giroux gjorde sin debut i en Florida Panthers Tröja, och hans prestation i matchen har motsvarat tränarens förväntningar. Även om Claude Giroux gjorde sin debut utan poängrekord, hjälpte hans två assist laget att vinna matchen.

Florida Panthers 4-3 vinst över Montreal Canadiens är över, men det har mycket betydelse i Claude Giroux hjärta. Årets NHL-deadline såg många lag göra justeringar, och Claude Giroux blev målet för en byte för Philadelphia Flyers. Den här säsongen kan Claude Giroux Philadelphia Flyers Tröja bara stanna hos det tidigare laget, och han har börjat med Florida Panthers. Nya lagkamrater Ben Chiarot och Claude Giroux byttes båda till Florida Panthers av deras tidigare lag, med lagkamrater från Montreal Canadiens. I det här spelet var Florida Panthers motståndare Montreal Canadiens, och Ben Chiarot fick också varma applåder från det tidigare lagets fans. Om Claude Giroux mötte Philadelphia Flyers för första gången som motståndare, skulle han ha fått samma applåder från sitt tidigare lags fans som sina lagkamrater?

Den här säsongens Florida Panthers-lista har förbättrats mycket, trots allt slog laget förra säsongens tvåa Montreal Canadiens. Och Montreal Canadiens har förlorat fyra matcher hittills, och laget behöver en matchvinst för att öka självförtroendet. Det här spelet var också den bästa tiden för Florida Panthers att testa nya spelare och anpassa sig till ny taktik, och slutresultatet blev en fantastisk debut för Claude Giroux med det nya laget.

Mest visade produkter