0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Colorado Avalances prestanda i detta spel förtjänar beröm
26 Mar

Colorado Avalances prestanda i detta spel förtjänar beröm

Resultatet av detta spel avgör första platsen i Western Division. De två lagen är Vegas Golden Knights och Colorado Avalanche, det första rankat först och det andra rankat andra. Med sina respektive Billiga NHL Tröjor har de uppnått bra rekord under ordinarie säsong, och det här spelet är deras tävling.

Strax efter att matchen började gjorde Max Pacioretty från Vegas Golden Knights ett mål. Lade en bra start på laget, han kramade med sina lagkamrater för att fira målet. Men Colorado Avalanche gjorde också snabbt ett mål och utjämnade. Målet gjordes under försvaret av fyra Vegas Golden Knights, och till och med målvakten Marc-André Fleury kunde inte stanna i tid. Man kan säga att detta bara är början. Den enastående prestationen för spelarna som bär Colorado Avalanche Tröja gjorde direkt 4 mål under första kvartalet.

Det var ett utmärkt mål som hände i det här spelet. Till slut besegrade Colorado Avalanche Vegas Golden Knights 5-1. Efter matchen blev poängen för de två lagen samma. Fans kan föreställa sig stämningen i Vegas Golden Knights förlorar spelet, särskilt målvakt Marc-André Fleury blockerade inte framgången och lagkamrater samarbetade inte aktivt. Och Colorado Avalances prestanda i spelet förtjänar beröm.

Mest visade produkter