0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Colorado Avalanche slår Saint Louis Blues i detta spel
15 Apr

Colorado Avalanche slår Saint Louis Blues i detta spel

Detta spel är en tävling mellan två lag i Western Conference. De är Colorado Avalanche och Saint Louis Blues. Båda lagen är bland de bästa lagen i ligan, och Saint Louis Blues vann också Stanley Cup 2019. Colorado Avalanche har vunnit divisionmästerskapet i nio säsonger i rad. Förra säsongen nådde laget också andra omgången av Western Conference Finals.

Colorado Avalanche är ett lag som har kvalificerat sig för slutspelet, men tyvärr nådde laget inte finalen. Senast Colorado Avalanche vann Stanley Cup 2001, och det har gått tjugo år sedan nu. Och det här spelet var debut för målvakt Devan Dubnyk, som har använt Colorado Avalanche Tröja för första gången sedan han handlades av San Jose Sharks förra veckan. I det här spelet hjälpte Devan Dubnyk laget att göra 31 räddningar och hans prestation uppfyllde kraven för huvudtränaren Jared Bednar.

Colorado Avalanche kunde slå Saint Louis Blues 4-3 i detta spel. Nyckeln är det tysta samarbetet mellan spelarna på banan. Deras passering mellan varandra gjorde att Saint Louis Blues inte kunde hålla jämna steg med sin hastighet. Till och med målvakten Jordan Binnington, som bar en blå Billiga NHL Tröjor, var hjälplös inför motståndarens mål. Colorado Avalanches enastående prestanda i spelet säkerställde segern och behöll sin position 1 i Western Conference.

Mest visade produkter