0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Colorado Avalanche vinner presidentens trofé för västra konferensen
14 May

Colorado Avalanche vinner presidentens trofé för västra konferensen

Colorado Avalanche rankade först i Western Conference den här säsongen och avancerade framgångsrikt till slutspelet som nummer 1-frågelaget. Detta är bidraget från varje medlem som deltog i Colorado Avalanche-tävlingen. Resultaten av den ordinarie säsongen har gjort att spelarna som bär Billiga NHL Tröjor spelar mer självsäkerhet. Colorado Avalanche vann också framgångsrikt presidenternas trofé i poängzonen.

Lagets prestanda i spelet är verkligen subtilt. Om laget vinner spelet kommer det att vara i ett bättre skick att skapa en vinnande rad. Om laget tappar spelet och inte blir bättre kommer det bara att göra lagatmosfären mer deprimerad. Colorado Avalanche satte rekord med 17 segrar i rad i laghistorien den här säsongen, vilket också visar deras starka styrka. Colorado Avalanches nuvarande rekord är 39 segrar, 13 förluster, 4 övertid och 82 poäng.

Colorado Avalanche-spelarnas hårda arbete under den ordinarie säsongen har gett resultat. Fans som kan komma in på arenan bär Colorado Avalanche Tröja för att se spelet. Prestationen för det ordinarie säsongslaget har också uppfyllt fansens förväntningar, med inte bara enastående spelare utan också enastående lag. Colorado Avalanche-huvudtränare Jared Bednar sa att han gillar tillståndet och resultaten för det nuvarande laget och hoppas att alla kan spela stadigt och vinna det slutliga mästerskapet.

Mest visade produkter