0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Dallas Stars kapten Jamie Benn nöjd med ung målvakt
28 Sep

Dallas Stars kapten Jamie Benn nöjd med ung målvakt

Dallas Stars gjorde många förändringar under lågsäsongen, med en ny huvudtränare och en ung målvakt. Målvakter har alltid varit spelare som uppskattas av NHL-lag, och deras prestationer avgör också lagets rekord. Den unge målvakten Jake Oettinger har tilldelats ett treårskontrakt och kommer även att ha sin egen Dallas Stars Tröja.

Den unge målvakten Jake Oettinger har förberett sig för hela sin karriär, och han kommer att delta i det officiella ligaspelet den här säsongen. Faktum är att det inte finns många målvaktskandidater i NHL, och det finns inte många enastående målvakter i ligan. Även Philadelphia Flyers målvakt Carter Harts rykte bleknar med lagets rekord. Det finns också den trefaldige Stanley Cup-keepern Marc-Andre Fleury, vars individuella utmärkelser och mästerskapsutmärkelser har uppnåtts. Marc-AndreFleury är också en idol för många unga målvakter, och han kommer att spela för Chicago Blackhawks under den nya säsongen. De tre mästerskapsögonblicken på toppen av sin karriär älskade en gång Pittsburgh Penguins Tröja. Men en bra målvakt kan inte spela för bara ett lag i sin karriär, och det nya laget är hans senaste utmaning.

Jake Oettinger älskar känslan av spelet, och han har en positiv attityd till sina lagkamrater. Även Dallas Stars kapten Jamie Benn är nöjd med den unge målvakten och ser fram emot en fantastisk prestation. När allt kommer omkring gick Dallas Stars en gång vidare till slutspelsfinalen, men missade tyvärr mästerskapet. För närvarande är Dallas Stars fortfarande ivriga att vinna mästerskapet, och tillskottet av unga spelare är lagets starkaste beroende.

 

Mest visade produkter