0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
David Backes tillkännagav sin pensionering vid St. Louis Blues
11 Sep

David Backes tillkännagav sin pensionering vid St. Louis Blues

Med pensioneringen av veteranspelare blev fansen som följde med dessa spelare också äldre. Ingen kan få tidens fördomar, och tiden är också den mest rättvisa existensen i världen. David Backes från St. Louis Blues tillkännagav sin pensionering och hans Billiga NHL Tröjor kommer också att placeras i lagets omklädningsrum.

Sedan David Backes valdes av St. Louis Blues i NHL Draft 2003, har han börjat sin karriär sedan dess. Han tjänstgjorde senare som kapten för St. Louis Blues i fem säsonger, men han gick med i Boston Bruins som en fri agent 2016. David Backes trodde att han kunde spela länge på Boston Bruins, och han byttes till Anaheim Ducks år 2020. Anaheim Ducks är också laget med kortast tid för David Backes, och antalet fans som gillar honom är inte lika många som de två första lagen.

David Backes har spelat för totalt tre lag i sin karriär, nämligen St. Louis Blues, Boston Bruins och Anaheim Ducks. Men St. Louis Blues är villig att teckna ett endagskontrakt med David Backes, detta kontrakt är att uppfylla hans sista önskan. När David Backes såg St. Louis Blues Tröja igen var hans ögon fulla av tårar och minnet av många år fick honom att gråta. I slutändan gick David Backes i pension som St. Louis Blues -spelare, och hans karriärrekord stannade vid 965 ordinarie säsongsmatcher.

Mest visade produkter