0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
De två lagen som nådde finalen förra säsongen möttes igen
24 Mar

De två lagen som nådde finalen förra säsongen möttes igen

Fokus i detta spel är striden mellan Tampa Bay Lightning och Dallas Stars, liksom utmaningen från den försvarande mästaren och andra plats. Det fluorescerande gröna på deras Billiga NHL Tröjor i det här spelet gav hopp, men resultatet av spelet var inte perfekt. Dallas Stars lyckades fortfarande inte hämnas och förlorade mot Tampa Bay Lightning 1-2.

I början av säsongen plågades Dallas Stars av epidemin för att skjuta upp spelet. Deras prestation i de efterföljande matcherna var också instabil, efter att ha vunnit 10 matcher efter 28 ligamatcher. I spelet hjälpte Roope Hintz vackra mål Dallas Stars att öppna ledningen och spelet fortsatte att försöka undertrycka motståndaren. Men Tampa Bay Lightning kan fortfarande göra justeringar och svar under spelet.

Dallas Stars ledning varade inte länge innan han fick poäng av Victor Hedman i Tampa Bay Lightning Tröja. Och Tampa Bay Lightning-spelarna fortsatte att skämma motståndarens målvakt och lyckades överträffa poängen för att vinna. Tampa Bay Lightning är också det bästa laget i divisionen, rankad för närvarande först. Dallas Stars måste justera statusen, annars kommer rankningen inte att uppfylla säsongens förväntningar.

Mest visade produkter