0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Den bästa tiden att överföra och förnya professionella spelare
07 Aug

Den bästa tiden att överföra och förnya professionella spelare

Även om NHL för närvarande är i lågsäsong, men varje lag utför signering av laget. De behöver inte bara registrera sig för att stärka laguppställningen, utan de måste också byta några spelare i laget. Tomas Tatar är en av transferspelarna. Han skrev framgångsrikt ett tvåårskontrakt med New Jersey Devils.

Oavsett om det är i NHL eller andra ligor är det svårt för professionella spelare att slutföra drömmen om en person, ett lag och en stad. Även Zdeno Chara, den äldsta spelaren i ligan, lämnade Boston Bruins för att ansluta sig till Washington Capitals förra året. Detta är också anledningen till att många spelare måste välja ett nytt lag, och det är också anledningen till att de byter Billiga NHL Tröjor. Efter att Tomas Tatar tecknat ett avtal med New Jersey Devils var det hans första steg för att gå med i det nya laget.

Detta innebär också att Tomas Tatar har lämnat det tidigare laget Montreal Canadiens, som vann ligatvåan förra säsongen. För situationen för andra gratisagenter i ligan har Tomas Tatar redan mycket tur. Antalet Tomas Tatars New Jersey Devils Tröja har ännu inte fastställts, men han kommer också att vara redo att inleda den framtida träningen av det nya laget. Och började sitt nya liv och nya säsong i en ny stad.

Mest visade produkter