0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Detroit Red Wings ger återigen fansen en glimt av den mästerskapsvinnande lineupen
04 Nov

Detroit Red Wings ger återigen fansen en glimt av den mästerskapsvinnande lineupen

Detroit Red Wings har en lång historia med många fantastiska spelare. Innan Detroit Red Wings-matchen mot Washington Capitals höll laget en speciell ceremoni. Stjärnorna från 1997, tillbaka i Detroit Red Wings Tröja, var avgörande för att hjälpa laget att vinna sitt första mästerskap.

Den här säsongen höll Detroit Red Wings en speciell ceremoni för spelarna som vann Stanley Cup säsongen 1996-97, och dåtidens laguppställning var återigen på planen. Bygget av Little Caesars Arena har förändrats mycket, och spelarnas hår har blivit vitt. Många spelare är inte längre unga, men de har inte glömts bort av Detroit Red Wings. Detroit Red Wings-ceremonin påminde återigen fansen om laget som vann mästerskapet, och många gamla fans fick tårar i ögonen. De har sett Detroit Red Wings vinna mästerskap, och de har blivit lika gamla som de titelvinnande stjärnorna. Unga fans har också turen att se Detroit Red Wings vinna mästerskapet. Trots allt är mästerskapsäran värdig lagets stolthet. Fältbacken Vladimir Konstantinov satt i rullstol, och han lyfte glatt Stanley Cup igen.

Närvaron av Detroit Red Wings-legender uppmuntrade också unga spelare, och laget besegrade Washington Capitals med 3-1. Det är kraften som en laguppställning tillför unga spelare, som är angelägna om att se sina lag vinna. Medan Washington Capitals förlorade matchen gjorde Alexander Ovechkin en solid prestation. Många fans letar efter Washington Capitals Tröja nr 8, och Alexander Ovechkin har fortsatt att sätta nya målrekord den här säsongen.

Mest visade produkter