0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Florida Panthers visar stor styrka med segerserie
19 Apr

Florida Panthers visar stor styrka med segerserie

Det finns ett antal lag som har visat stora förbättringar den här säsongen, som Carolina Hurricanes, Los Angeles Kings, Nashville Predators och Florida Panthers. Bland dem har Florida Panthers vunnit 10 matcher i rad, och de har också visat stor styrka i grundserien. Detta gör att hemmafans kan visa upp Florida Panthers Tröja i slutspelet, efter att laget bara har kvalificerat sig till slutspelet sex gånger sedan 1996.

Colorado Avalanche är för närvarande nummer 1 i NHL-tabellen för ordinarie säsong, men laget stod precis inför en förlustmatch. Washington Capitals slog Colorado Avalanche med 3-2, en förlust som hindrade den senare från att slutföra en vinstserie på nio matcher. Florida Panthers är dock bara två poäng bakom Colorado Avalanche i racet om förstaplatsen i NHL. Detta poängavstånd gör Florida Panthers ivriga att överträffa sina motståndare. De vill slå lagrekordet och de vill bryta vinstsviten. Och Colorado Avalanche Tröja påminde Florida Panthers-fans om finalerna som missade mästerskapet, vilket också var första gången hemmalaget gick vidare till finalen.

Förbättringen av Florida Panthers den här säsongen återspeglas inte bara i den enkla statistiken och ställningen, utan ännu viktigare, spelarnas utmärkta prestationer under grundserien. Det viktigaste är att de 10 på varandra följande segrarna har inspirerat spelarnas förtroende, och deras prestation i spelet är också väldigt jämn. Så länge de fortsätter att göra det är laget fortfarande berättigat till titeln. Florida Panthers enastående prestanda har också uppmärksammats av fansen. Deras rekord har inte tillåtit laget att hålla en låg profil.

 

Mest visade produkter