0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Geoff Molson tror att laget kommer att prestera bättre
12 Jun

Geoff Molson tror att laget kommer att prestera bättre

På grund av de speciella omständigheterna i år vilade NHL-lagen i tre månader. Medan de tillkännagav glädjen med att starta om planen, kom bara 24 lag in i slutspelet och förberedde sig för finalen i Stanley Cup slutspelet.

Även om platsen och datumet för kvalet ännu inte har fastställts, sade chefen Geoff Molson att det var en ära att gå in i Montreal Canadiens kval i Stanley Cup slutspelet kval. Och känner att detta år verkligen går in i säsongen, han tror också att laget kan komma in i slutspelet. Speciellt efter två bakslag kan laget fortfarande ta ett steg framåt och är tacksam för detta. Montreal Canadiens, som ett av lagen som kommer in i säsongens slutspelet, kan lagets spelare inte vänta med att ha på sig en Billiga NHL Tröjor och bevisa sig på planen.

Montreal Canadiens har vunnit Stanley Cup-slutspelet 24 gånger, men det har inte sedan 1993. Geoff Molson tittar på kärnan hos veteranspelare och unga spelare. Kanske i år bär de Montreal Canadiens Tröja och har chansen att vinna lagets 25: e Stanley Cup-slutspelet.

Mest visade produkter