0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Glädjen över att återvända till isbanan
24 Jun

Glädjen över att återvända till isbanan

Ideen att kunna öva hockeyträning med sina lagkamrater, idén är Oskar Lindblom från Philadelphia Flyers. Han fick diagnosen sällsynt bencancer i december förra året och kommer inte att kunna delta den här säsongen.

Men den här veckan var Philadelphia Flyers i den andra utbildningen, Oskar Lindblom deltog i en liten gruppövning för första gången. Han tog på sig Philadelphia Flyers Tröja igen och sa att han verkligen var glad över att återvända till isbanan. Även om det inte är så glad som vanligt att förbereda sig för spelet, är det redan bra att åka skridskor. Och det känns bra att åka skridskor med lagkamrater. General Manager för Philadelphia Flyers sa också att han var mycket glad över att se Oskar Lindblom, och han såg riktigt bra ut på is. Tålamod att träna i 40 minuter är ett bra tecken. Förväntar dig också att han ska bli bättre och fortsätta spela för laget.

Även om Oskar Lindblom inte kan delta i nästa match tror han fortfarande att hans lagkamrater i Billiga NHL Tröjor har en stor chans att vinna Stanley Cup. Philadelphia Flyers rankade som fjärde i den östra konferensen och kommer att möta den runda robin i kvalet.

Mest visade produkter