0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Huvudtränaren Bruce Cassidy fokuserar bara på Vegas Golden Knights
20 Sep

Huvudtränaren Bruce Cassidy fokuserar bara på Vegas Golden Knights

Boston Bruins sparkade huvudtränaren Bruce Cassidy efter förra säsongen, och han fick ett nytt jobb bara åtta dagar efter att han fick sparken. Vegas Golden Knights kommer att tränas av huvudtränaren Bruce Cassidy, som sa att han bara fokuserar på att träna det nya laget. Bruce Cassidy har varit bekant med Boston Bruins Tröja och spelare under de senaste sex säsongerna, men han står inför en nystart i sin tränarkarriär.

Oavsett om det är en professionell spelare eller en huvudtränare, kommer de att lämna staden de brukade vara efter att de lämnat sitt tidigare lag. Förutom New York City finns det två NHL-lag, de är New York Islanders och New York Rangers. Om de två lagen byter spelare behöver de inte flytta från New York City. Och för tidigare Boston Bruins huvudtränare Bruce Cassidy flyttar han till Las Vegas. Han måste inte bara bli av med det förra lagets avtryck, han måste också lämna staden där det förra laget ligger. Bruce Cassidy är den underskattade huvudtränaren för sitt tidigare lag, efter att ha tränat Boston Bruins till Stanley Cup-finalen 2019. Men Boston Bruins förlorade mot Saint Louis Blues i finalserien, och tränaren Bruce Cassidy och laget missade Stanley Cup mästerskap.

Vegas Golden Knights drabbades av sitt sämsta rekord sedan starten förra säsongen och missade slutspelet för första gången. Sedan laget grundades 2017 har ägaren Bill Foley strävat efter att lyfta Vegas Golden Knights Tröja i mästerskapsparaden. Ägaren Bill Foley kommer aldrig att ge upp förrän denna dröm om att vinna mästerskapet förverkligas. Vegas Golden Knights har välkomnat potentiella huvudtränaren Bruce Cassidy, som också kommer att börja om med ett nytt lag.

 

Mest visade produkter