0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jim Rutherford var mycket framgångsrik som chef för laget
10 Dec

Jim Rutherford var mycket framgångsrik som chef för laget

Även om det finns många enastående professionella idrottare i NHL, finns det även enastående ledare på andra positioner i laget. Såsom tränarstaben, logistikteamet, personalen och teamcheferna är de det starkaste stödet bakom varje lag. Den här veckan anställdes Jim Rutherford av Vancouver Canucks som general manager för laget. Hans erfarenhet som generaldirektör har varit mycket framgångsrik.

I sporttävlingar, efter att många spelare gått i pension, kommer vissa att fortsätta att stanna i sina favoritligor. Jim Rutherford är en av dem, hans klänning förändrades från en Billiga NHL Tröjor till en kostym. För unga fans nu är de väldigt konstiga för Jim Rutherfords karriär. Hans yrkeskarriär började 1969 och 1983 valde han att gå i pension. Jim Rutherford valde då att fungera som general manager för Carolina Hurricanes. Efter att han gick med i laget hjälpte han till att organisera laget för att vinna Stanley Cup 2006.

Efter att Jim Rutherford sagt upp sig från Carolina Hurricanes valde han att fungera som general manager för Pittsburgh Penguins. Under sin tid som lagchef vann Pittsburgh Penguins framgångsrikt Stanley Cup 2016 och 2017. Deras rekord att vinna mästerskapet under två år i rad har gjort det möjligt för många fans att köpa Pittsburgh Penguins Tröja. Jim Rutherford har vunnit tre Stanley Cups som general manager, och nu är han general manager för Vancouver Canucks med sin enastående yrkeserfarenhet.

Mest visade produkter