0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Joe Thornton startar sin 24: e säsong i NHL
07 Oct

Joe Thornton startar sin 24: e säsong i NHL

Han deltog i NHL Draft 1997. Han valdes av Boston Bruins med det första övergripande valet i utkastet det året. Han kommer att spela för det fjärde laget i sin karriär. Han har tappat sitt ungdomliga utseende. Han började sin 24: e säsong i NHL -karriären, han inledde också den nya Billiga NHL Tröjor, han är Joe Thornton.

Bland de aktiva spelarna i de fyra stora nordamerikanska sportligorna kan många veteraner fortfarande ses på banan. Den 41-årige Udonis Haslems är den äldsta aktiva spelaren i NBA, och även den berömda stjärnan LeBron James är 36 år gammal. Den 43-årige Tom Brady sätter fortfarande nytt rekord i NFL. Han har vunnit Super Bowl 7 gånger. Den 41-årige Albert Pujols har vunnit många utmärkelser i MLB, och han valde inte att gå i pension. Även om 44-åriga Zdeno Chára är den äldsta spelaren i NHL så älskar Joe Thornton på 42 också hockey lika mycket som han gör.

Unga spelare är planen för framtida utveckling av många professionella team, men närvaron av veteraner kommer att ge laget mer erfarenhet och rätt riktning. När Joe Thornton och Florida Panthers tecknar ett ettårskontrakt kan han dyka upp på banan under den nya säsongen. Även om Joe Thorntons Florida Panthers Tröja är mycket snygg, lockar hans gradvis vitare skägg fansens uppmärksamhet mer.

 

Mest visade produkter