0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Jonathan Marchessault är det första Mr. Hundred-målet i Vegas Golden Knights-lagets historia
18 Nov

Jonathan Marchessault är det första Mr. Hundred-målet i Vegas Golden Knights-lagets historia

När Seattle Kraken inte hade meddelat att de gick med i NHL var Vegas Golden Knights det yngsta laget i ligan. Nu har Vegas Golden Knights inlett det första Mr. Hundred Goal i lagets historia, han är Jonathan Marchessault. Han har hittat ett lag som låter honom spela länge, och Billiga NHL Tröjor på kroppen har redan gett honom det bästa svaret.

När fansen ser Jonathan Marchessaults prestationer i Vegas Golden Knights kommer alla att tycka att hans karriär är väldigt spännande. Men bara Jonathan Marchessault förstår att hans karriär är full av utmaningar. Han har inga yttre fördelar och kan bara fortsätta att upprepa grundträningen. Som många rookies vill han komma in i ligan genom draften, men efter att han avslutat sin ungdomskarriär står han inför resultatet av att inte bli uttagen. Inget lag är villigt att ge honom ett nytt NHL-kontrakt.

Jonathan Marchessault kommer inte att besegras av några motgångar. Han skrev på ett treårskontrakt med Columbus Blue Jackets som fri agent. Detta var hans första professionella lag i NHL, och sedan var Tampa Bay Lightning och Florida Panthers hans kortsiktiga lag. Först i 2017 års NHL-expansion draft när han valdes ut av Vegas Golden Knights skrev han på det längsta sexårskontraktet med laget. Jonathan Marchessault gillar också Vegas Golden Knights Tröja väldigt mycket, och laget är också hans idealiska hem. Om fansen tänker på varför Vegas Golden Knights presterar så bra, är det för att de har en bra andlig ledare, han är Jonathan Marchessault.

 

Mest visade produkter