0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Kanada kämpar aktivt för slutspelet
21 Jun

Kanada kämpar aktivt för slutspelet

NHLs slutspelet i år kommer att vara värd för två navstäder. Det var tio kandidatstäder i koalitionsmötet med hälsotjänstemän. Bland dem, 7 amerikanska städer och 3 kanadensiska städer.

För närvarande är det inte förbjudet att resa i Kanada fortfarande att komma in, och om du går in måste du också isolera dig i 14 dagar. De relevanta kanadensiska myndigheterna stöder emellertid NHL: s omplanering och ger undantag för inträdes- och utgångsbegränsningar för spelare och lag. Och strävar också aktivt efter att kunna vara värd för slutspelet. 24 lag som kommer in i slutspelet befinner sig också i den andra etappen av omplansplanen. Det är spelarna i Billiga NHL Tröjor som frivilligt deltar i småskalig isutbildning inom sex personer. Antalet smittade i södra USA har dock ökat, och många NHL-team har också drabbats.

Det finns för närvarande Auston Matthews som bär en Toronto Maple Leafs Tröja. När testet är positivt kommer han också att isolera sig. Och NHL och spelarna måste fortsätta att arbeta nära med folkhälso-tjänstemän och följa deras instruktioner, vilket är viktigt för hälsan och säkerheten för dem själva och staden som är värd för slutspelet.

Mest visade produkter