0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Los Angeles Kings bröt den besvärliga situationen att inte vinna Vegas Golden Knights den här säsongen
22 Mar

Los Angeles Kings bröt den besvärliga situationen att inte vinna Vegas Golden Knights den här säsongen

Det kan vara så att spelarna som bär Los Angeles Kings Tröja var angelägna om att vinna spelet, vilket gjorde det möjligt för dem att besegra Vegas Golden Knights 3-1 i det här spelet. Los Angeles Kings förändrade inte bara den obekväma situationen att inte vinna Vegas Golden Knights den här säsongen, utan avslutade också vinnarserien i Vegas Golden Knights.

Även om Los Angeles Kings dominerade spelet i det här spelet, presterade målvakten från de två lagen enastående och genomförde underbara räddningar många gånger. Vegas Golden Knights nederlag i mål påverkade inte målvaktsprestanda. Och på grund av räddningen av Marc-André Fleury, som hade smutsat sin Billiga NHL Tröjor, gjorde han 21 räddningar. Los Angeles Kings målvakt Calvin Petersen släppte bara in ett mål och blev lagets största bidragsgivare till segern. Om det inte vore för den utmärkta prestationen för målvakten Marc-André Fleury, skulle Los Angeles Kings inte bara leda dessa poäng.

Nyckeln är att Los Angeles Kings utnyttjade fördelen i antal och gjorde mål direkt för att öppna poängfördelen. Vegas Golden Knights misslyckades dock med att ta tillfället i akt på motståndarens successiva foul. Lyckligtvis blockerades slutresultatet inte av motståndaren. I en serie av två på varandra följande matcher var poängen för de två lagen lika.

Mest visade produkter