0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Målvaktens startkandidat
22 Jun

Målvaktens startkandidat

Årets NHL-finale kommer att vara speciell, inte bara avbryta den återstående ordinarie säsongen, utan också direkt in i slutspelet. Och för första gången med 24 lag som kommer in i slutspelet. Pittsburgh Penguins är ett av lagen som kom in i slutspelet.

Lagen som kommer in i slutspelet tränar också före ommatchningen som planerat. Pittsburgh Penguins planerar också att starta målvakten efter omkampen, det är den gamla målvakten Matt Murray. Som en meriterande spelare i laget hade han på sig Pittsburgh Penguins Tröja och deltog i Stanley Cup-mästerskapen som vann under säsongen 2016 och 2017. Men den här säsongen ersattes hans utgångsposition av Tristan Jarry. Men huvudtränaren sa också att Matt Murray har bevisat sin förmåga att kämpa tuffa strider. Före avstängningen var Matt Murrays rekord den här säsongen 20 segrar, 11 segrar och 5 övertid.

På grund av Pittsburgh Penguins rekord i år är det det femte rankade frölaget i den östra konferensen. De kommer att spela mot Montreal Canadiens på 12: e plats i B05-serien. Vinnaren kommer att fortsätta att bära Billiga NHL Tröjor för att gå vidare till Stanley Cup slutspelet.

Mest visade produkter