0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Minnesota Wild har vunnit sex raka
24 Apr

Minnesota Wild har vunnit sex raka

För närvarande finns det bara 9 omgångar kvar i NHL: s ordinarie säsong, och det fjärde och femte laget har en känsla av kris. Eftersom de fyra bästa lagen i varje division den här säsongen framgångsrikt kan gå vidare till slutspelet. Även om Minnesota Wild hamnar på tredje plats i Western Conference, slog de Los Angeles Kings 4-2 för att få en segerserie med sex spel.

Los Angeles Kings, Minnesota Wilds motståndare, rankades som sjunde. På grund av lagets förlust i det här spelet har poängklyftan mellan dem och den fjärde Arizona Coyotes ökat. Skillnaden mellan de två lagen är 15 poäng och poängskillnaden mellan Arizona Coyotes och Minnesota Wild är 18 poäng. Endast de tre bästa lagen i Western Conference har liknande poäng, men den femte rankade Saint Louis Blues har fortfarande en chans att kämpa om slutspelet med en Billiga NHL Tröjor.

Minnesota Wild har gjort betydande framsteg den här säsongen. Kirill Kaprizov, klädd i en Minnesota Wild Tröja, gjorde sitt första NHL-spel i år mot Los Angeles Kings. Hans tre mål i matchen var nyckeln till lagets seger. Den unga spelaren Kirill Kaprizov gjorde ytterligare två mål i det här spelet. Han blev också den första rookien i ligan som gjorde 20 mål den här säsongen, och laget har vunnit sex segrar i rad för att säkra kvalet för slutspelet.

 

Mest visade produkter