0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Montreal Canadiens Stanley Cup-semifinalmotståndare är Vegas Golden Knights
12 Jun

Montreal Canadiens Stanley Cup-semifinalmotståndare är Vegas Golden Knights

Montreal Canadiens, med en historia på mer än 100 år, har gjort stora framsteg den här säsongen. Montreal Canadiens har nu gått vidare till Stanley Cup-semifinalen mot de senast avancerade Vegas Golden Knights. Montreal Canadiens Tröja är alltid retro och speciella, och spelarna är mycket angelägna om att vinna mästerskapet.

Av de fyra lag som gick vidare till semifinalen hade Montreal Canadiens lägsta poäng. Som lagtränaren Dominique Ducharme sa, Montreal Canadiens presterade bra i slutspelet som en svagare, och de använde kampanjresultatet för att bryta publikens tvivel. I den första omgången av slutspelet besegrade Montreal Canadiens Toronto Maple Leafs 4-3. I andra omgången besegrade Montreal Canadiens Winnipeg Jets 4-0.

Montreal Canadiens har avancerat till tredje omgången av slutspelet för första gången sedan 2014. Detta är också lagets största förbättring den här säsongen. Montreal Canadiens fans tar på sig sina Billiga NHL Tröjor och ser fram emot de goda nyheterna från varje lag i laget. För att gå vidare till finalen måste laget besegra Vegas Golden Knights med en total poäng i serien.

Mest visade produkter