0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Montreal Canadiens leder tillfälligt i andra omgången av slutspelet
05 Jun

Montreal Canadiens leder tillfälligt i andra omgången av slutspelet

NHL-slutspelet har gått in i andra omgången av serien, och endast åtta lag har framgångsrikt avancerat för att fortsätta tävlingen. Montreal Canadiens mötte Winnipeg Jets i den andra omgången av serien. De har redan besegrat Winnipeg Jets i två matcher. Spelarna i vita Billiga NHL Tröjor tog ledningen med ett totalt poäng på 2-0, och laget vann fem matcher i rad i slutspelet.

Varje Stanley Cup-mästerskap är målet för ett professionellt team, och varje lag behöver äran av ett mästerskap. Även om Montreal Canadiens-laget har vunnit 24 Stanley Cup-mästerskap, så vann de senast 1993. Fans hoppas också att dessa spelare bär Montreal Canadiens Tröja för att vinna mästerskapet igen. Nu har ligan tillåtit ett litet antal fans att se spelet live, och fansen som driver atmosfären kan väcka lagets önskan om seger.

De åtta lagen som gick in i andra omgången var Boston Bruin, New York Islanders, Montreal Canadiens, Winnipeg Jets, Tampa Bay Lightning, Carolina Hurricanes, Vegas Golden Knights och Colorado Avalanche. I slutet av andra omgången av slutspelsserien är det bara de fyra lagen med ledande totalpoäng som framgångsrikt kan gå vidare till nästa omgång.

 

Mest visade produkter