0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Montreal Canadiens letar efter nya spelare som ersätter Shea Weber
24 Jul

Montreal Canadiens letar efter nya spelare som ersätter Shea Weber

Den här månadens Stanley Cup-final är över. Tampa Bay Lightning besegrade Montreal Canadiens med en total poäng för att vinna mästerskapet. Montreal Canadiens slutade tvåa, de vann inte i finalen. Och Montreal Canadiens försvarare Shea Weber kommer inte att kunna spela för laget nästa säsong på grund av skador.

Shea Weber har inte bara fler skador på grund av det fysiska behovet att hantera, han kommer sannolikt att välja att avsluta sin NHL-karriär. Shea Webers Montreal Canadiens Tröja har bokstaven C tryckt i det övre vänstra hörnet, vilket visar att han fortfarande är lagets kapten. Faktum är att Shea Weber har plågats av skador innan Montreal Canadiens gick vidare till slutspelet. Det kan vara hans tysta karaktär, han delar aldrig och klagar över sitt fysiska tillstånd. Även om kanadensarna inte vann mästerskapet är varje spelares bidrag lovvärt.

Montreal Canadiens har avancerat till slutspelet igen sedan 1993, så att deras fans kan se lagets framsteg. Kapten Shea Weber är en av lagets bästa defensiva spelare. Hans frånvaro nästa säsong gör att laget kan välja en lämplig ersättare. Shea Weber sa att han hade tur att han byttes till Montreal Canadiens av det tidigare laget, och den röda och vita Billiga NHL Tröjor gav honom en annan professionell upplevelse. Men i hjärtat av Montreal Canadiens medlemmar är Shea Webers position i laget att ingen kan ersätta den.

 

Mest visade produkter