0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Montreal kommer att vara värd för NHL Draft nästa år
19 Sep

Montreal kommer att vara värd för NHL Draft nästa år

NHL meddelade officiellt att 2022 -utkastet kommer att hållas i Montreal, som också är staden där Montreal Canadiens ligger. Nästa år är det 27: e gången Montreal är värd för utkastet, och denna stad är också platsen för att bevittna början på dessa spelares karriärer. NHL Draft är slutet på college -karriärer för otaliga rookies och början på deras karriärer och Billiga NHL Tröjor.

Många enastående stjärnor i ligan kommer från utkastet. De är hörnstenen för professionellt teambuilding och hoppet om teamets framtida utveckling. Tillskottet av unga spelare har gjort ligalaget fullt av vitalitet och tillfört nya krafter till laget. Nummer ett i utkastet är den mest anmärkningsvärda rookien, inklusive Alexander Ovechkin, som valdes av Washington Capitals 2004, Sidney Crosby, som valdes av Pittsburgh Penguins 2005, Patrick Kane, som valdes av Chicago Blackhawks 2007, och Tampa 2008. Steven Stamkos utvald av Bay Lightning.

NHL -kommissionär Gary Bettman sa att de är stolta över att kunna meddela att Montreal kommer att vara värd för utkastet nästa år. De är glada att välja en grupp enastående rookies inför otaliga Montreal Canadiens -fans. Som fans av denna stad ser de också fram emot vilken rookie som kommer att bära Montreal Canadiens Tröja för att ta emot deras jubel.

 

Mest visade produkter