0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
NHL Alliance ingår ett nytt sponsringsavtal
29 Mar

NHL Alliance ingår ett nytt sponsringsavtal

COVID-19-epidemin som inträffade förra året hade direkt en stor inverkan på sportevenemang. Under avstängningen av spelet verkade det som att stoppknappen trycktes in. Under denna period försökte NHL-ligan sitt bästa för att återställa ligan till det normala, men efter att ha startat om spelet kunde det inte låta fansen bära Billiga NHL Tröjor för att se matchen på plats.

Trots många hinder slutade lyckligtvis Hockey League förra säsongens Stanley Cup-final. I det slutliga vinnarlaget ökade deras Tampa Bay Lightning Tröja försäljning avsevärt och förblev opåverkad. Under den tiden visste alla verkligen inte när spelet kunde börja, men professionella lag slappnade inte av. Teamet arbetar hårt för att organisera online-lärande mellan tränarpersonalen och spelarna, och processen skiljer sig från träningen i föregående träningsläger.

Alla problem har gradvis undanröjts av NHL Alliance, som också har lockat många sponsringsföretag. Och i år har ligan fått fler sponsoravtal än någon av de senaste fem åren. Och när det inte finns några restriktioner mellan Kanada och USA kommer det att finnas mer utrymme för ishockeyspel. De ökade sponsringsavtalen har motiverat NHL-alliansen och till och med varje lag i alliansen.

Mest visade produkter