0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
NHL Champions Cups nya logotyp är redo för nästa era
12 Mar

NHL Champions Cups nya logotyp är redo för nästa era

När NHL gradvis expanderade från de ursprungliga sex lagen till de nuvarande 32 lagen, är utvecklingen av ligan oskiljaktig från alla deltagare. Nyligen släppte ligan officiellt en ny logotyp och mikrosajt för Stanley Cup, en reform som speglar slutspelet i Stanley Cup och NHL-mästerskapen. Montreal Canadiens har dock vunnit flest mästerskap i NHL, och de unga fansen som brukade gilla hemmalagets nhl matchtröjor barn har vuxit upp.

Ligans 32 lag den här säsongen kommer att se de nydesignade Stanley Cup-mästarna, den en gång retro-mästerskapsstilen kan bara ses på det vinnande laget. Mästerskapet i sig är väldigt attraktivt för alla lag. Vilket lag vinner nu Champions Cup med den nya logotypen för den första Stanley Cup? Det här är inte alla fans kan gissa, trots allt är deras hemmalag väldigt bra. Endast slutspelet kan testa ett professionellt lags kvalifikationer för att tävla om ett mästerskap, och förra säsongens Tampa Bay Lightning visade sin förmåga att vinna. Följt av Montreal Canadiens, som missade mästerskapet förra säsongen, vann laget också tvåan.

Ligan har vunnits av samma lag under två på varandra följande säsonger, och deras Tampa Bay Lightning Tröja har älskats av många fans. Stanley Cups nya logotyp representerar inte en ny era, utan deras beredskap för nästa. Även om den nya logotypen har tillkännages officiellt av NHL, är den största bidragsgivaren designerteamet som tillbringade två år. Designteamet har gett för mycket kärlek och skapande till den största trofén inom sport.

 

Mest visade produkter