0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
NHL och NHL Players Association är överens om beslutet att förflytta semestern
22 Dec

NHL och NHL Players Association är överens om beslutet att förflytta semestern

Med julens gradvisa närmande är alliansen också full av festlig atmosfär. Men inför epidemins allvarliga konsekvenser gick både NHL och NHL Players Association överens om veckans beslut att föra fram semestern, främst för att hälsa och säkerhet för alla är det viktigaste. I går sköts Washington Capitals-matchen mot Philadelphia Flyers upp av ligan. Fansen kunde inte se Alex Ovechkin Tröja dyka upp på banan.

Faktum är att efter två säsonger av speciell erfarenhet har ligan redan haft ett bra sätt att hantera epidemin. Det var ursprungligen bestämt att NHL-spelarna skulle representera landslaget för att delta i de olympiska vinterspelen, men området där laget är beläget och Kina, där de olympiska vinterspelen hålls, har påverkats. För spelarnas hälsa och säkerhet och för att den ordinarie säsongen ska fortlöpa normalt måste ligan aktivt diskutera med spelarna. Till exempel är Alexander Ovechkin, som representerar det ryska ishockeylaget, inte bara huvudspelaren i Washington Capitals, han är också huvudspelaren i landslaget.

För många professionella spelare är även landslagets mästerskapsheder mycket viktig. Alexander Ovechkin hoppas att fansen kommer att gilla Washington Capitals Tröja och även gilla hans landslag. Trots allt är stadion för olympiska vinterspel också ett viktigt sätt att visa styrkan i landslaget. För närvarande, den här säsongen kring epidemins pågående instabilitet, kommer NHL och NHL Players Association att tillkännage resultaten av huruvida de ska delta i de olympiska vinterspelen inom en snar framtid.

Mest visade produkter