0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
NHL -spelare kommer att återvända till OS för landslagets räkning
04 Sep

NHL -spelare kommer att återvända till OS för landslagets räkning

NHL, en av de nordamerikanska professionella sportligorna, vill få fler fans, och de borde delta i en större tävlingsarena. NHL -ligan har meddelat att de har nått en överenskommelse med Internationella ishockeyförbundet, och spelarna i ligan kommer att återvända till XXIV olympiska vinterlekar på uppdrag av landslaget. Spelarna som valts ut av landslaget kommer att ta på sig nya Billiga NHL Tröjor, och deras mål är att vinna mästerskapsheder för landet.

Spelare som deltar i landslagsspelet kommer definitivt att väljas bland 32 professionella lag. Dessa spelare kommer att bli konkurrenter i ligan, men de kommer att bli lagkamrater i landslaget. Även om NHL har en mycket djup grund sedan starten, har det bara deltagit i fem OS från 1998 till 2014. Främst för att ligan anser att deltagande i landslaget kommer att störa NHL -säsongens normala gång.

Ligan har bara bekräftat att den kommer att återvända till OS, och har inte meddelat listan över landslagsspelare. Tampa Bay Lightning har vunnit Stanley Cup i två år i rad. Vilken spelare kommer att väljas till landslaget? Nikita Kucherov, Victor Hedman och Brayden Point är alla enastående spelare i laget, och fansen förväntar sig också att de ska ta av Tampa Bay Lightning Tröja för att delta i landslagets prestationer. Och i tävlingar i världsklass kommer åskådare från olika länder att bevittna de nya guldmedaljvinnarna.

Mest visade produkter