0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Nazem Kadri skriver på ett långsiktigt avtal med Calgary Flames
20 Aug

Nazem Kadri skriver på ett långsiktigt avtal med Calgary Flames

Lagets lista har förändrats mycket sedan Colorado Avalanche vann mästerskapet förra säsongen. Nazem Kadri, en av mästarna som hjälpte Colorado Avalanche att vinna Stanley Cup, valde att lämna innan den nya säsongen började. Colorado Avalanche Tröja är en av Nazem Kadris karriärfavoriter, men han behöver ett långsiktigt avtal.

Calgary Flames gjorde spelarjusteringar under lågsäsongen, och Nazem Kadri var en av lagets värvningar. Calgary Flames är också villiga att erbjuda Nazem Kadri ett långsiktigt avtal på grund av hans imponerande prestation i Colorado Avalanche. Calgary Flames premiärminister Brad Treliving sa att Nazem Kadri var en konkurrenskraftig spelare och att hans ankomst fördjupade truppen. Faktum är att Nazem Kadri spelade för Toronto Maple Leafs 2019, och Calgary Flames försökte värva denna bra spelare. Han valde sedan att använda en no-trade-klausul i sitt kontrakt för att neka Calgary Flames ett erbjudande om att gå med i Colorado Avalanche i juli 2019. Nazem Kadri fick en ny Calgary Flames Tröja i år, och färgen på lågorna brände hans kämpaglöd.

Nazem Kadri ångrar inte sin karriär, efter att ha vunnit NHL:s högsta mästerskapsutmärkelse med sitt tidigare lag. Men han känner att denna mästerskapsheder bara är början, och han är ivrig att vinna den andra mästerskapsäran i sin karriär. Calgary Flames har gett Nazem Kadri tillräckligt med respekt, och han hoppas kunna hjälpa detta nya lag att vinna mästerskap i framtiden.

 

Mest visade produkter