0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New Jersey Devils fans inledde äntligen den nya tröjan
24 Nov

New Jersey Devils fans inledde äntligen den nya tröjan

Martin Brodeur, den berömda Hockey Hall of Fame, har tagit med en ny gåva till hemmalagets fans, som är New Jersey Devils nya Billiga NHL Tröjor. Teamet har inte valt en ny design för utrustning på nästan 40 år, och idéerna från otaliga New Jersey Devils-fans har förverkligats. Även om det har funnits många svartbaserade designs i ligan, är deras design mer i linje med fansens idéer.

Designern Martin Brodeur är inte bara utvald som Hall of Fame-identitet, han är också målvakt under 21 säsonger av New Jersey Devils, han har sett laget vunnit Stanley Cup tre gånger. Även de nuvarande New Jersey Devils-spelarna har alltid burit de mest klassiska stilarna. När Martin Brodeur bestämde sig för att designa den tredje NHL Ishockey Tröjor i lagets historia för New Jersey Devils var han också full av press. Detta är trots allt mer än att bara designa en vanlig kostym. Designkonceptet för den färdiga produkten måste passa teamkulturen. Samtidigt tog han också råd från fansen, använde svart som huvudfärg som allmänheten gillade, och använde sedan vitt och rött som hjälpfärger.

Den nya New Jersey Devils Tröja är väldigt speciell för spelare och fans. Designkonceptet är inte bara en hyllning till det förflutna, utan också en vision för lagets framtid. I synnerhet finns det fem ränder på axlarna för att hedra de fem New Jersey Devils-spelare som drog sig tillbaka från tröjan. Detta är den högsta personliga äran för en professionell spelare, som låter unga New Jersey Devils-spelare lära av dem.

 

Mest visade produkter