0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New York Islanders nya hemmastadion är värd för sin första match nästa månad
21 Oct

New York Islanders nya hemmastadion är värd för sin första match nästa månad

New York Islanders nya hemmastadion har bekräftat sluttiden, och den första matchen kommer att hållas i slutet av nästa månad. Inte bara lagets fans ser fram emot att se spelet i den nya arenan, utan också spelarna kommer att spela och träna i den nya arenan. Banderollen för New York Islanders som vann Stanley Cup i fyra år i rad hänger fortfarande över UBS Arena, och Billiga NHL Tröjor numret för det pensionerade laget hänger också bredvid.

New York Islanders under de senaste två säsongerna har presterat bra, och de har alla gått vidare till semifinal. Men semifinalerna är inte deras slutmål. New York Islanders hoppas kunna hissa den femte mästerskapsbannern i lagets historia. De förlorade mot Tampa Bay Lightning i semifinalen förra säsongen, som besegrade Montreal Canadiens i finalen för att framgångsrikt försvara Stanley Cup -mästerskapet. Ett nytt lag har lagts till i ligan den här säsongen, och New York Islanders fans ser också fram emot Seattle Krakens chans att dyka upp i UBS Arena.

Det finns bara två professionella NHL-lag i New York City, New York Islanders och New York Rangers. Publiken såg den stora ceremonin som hölls av Washington Capitals -fans som firade mästerskapet, och New York Islanders fans hoppas också att se deras favoritlag vinna den femte Stanley Cup i laghistorien.New York Islanders Tröja som hängs på UBS Arena kommer att inspirera unga spelare, och mästerskapsflaggan kommer också att inspirera deras tro på att vinna mästerskapet.

 

Mest visade produkter