0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New York Islanders slog Washington Capitals två gånger
02 Apr

New York Islanders slog Washington Capitals två gånger

I den första matchen mellan de två lagen i slutet av förra månaden besegrade New York Islanders Washington Capitals 5-2. I detta spel besegrade New York Islanders Washington Capitals 8-4. De gav inte Washington Capitals en chans att hämnas. Mathew Barzal, klädd i en New York Islanders Tröja, gjorde 5 poäng för att hjälpa laget att vinna en stor seger.

Fans som kan ishockeyspel vet att i ishockeyspel sällan har fördelen av stor poängskillnad. Eftersom den intensiva issporten förbrukar spelarnas fysiska styrka, kan fans känna det spännande schemat på skärmen. Även om John Carlson från Washington Capitals gjorde det första målet för att hjälpa laget att ta ledningen i spelet. Men New York Islanders spelare startade gradvis ett brott, särskilt Mathew Barzal gjorde flest mål och slutförde ett Hattrick.

New York Islanders har en stark kontroll över det normala spelet, och även om Washington Capitals fick fyra poäng skulle de inte kunna rädda förlusten. När de såg slutresultatet, kyssade New York Islanders spelare glatt sina Billiga NHL Tröjor. Och det stora klyftan i poängen visar de utmärkta prestationerna från New York Islanders och den dåliga staten Washington Capitals. För närvarande har Washington Capitals, New York Islanders och Pittsburgh Penguins alla 50 poäng i Eastern Conference.

Mest visade produkter