0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New York Islanders som har vunnit Stanley Cup fyra gånger i rad
31 Jul

New York Islanders som har vunnit Stanley Cup fyra gånger i rad

NHL har två professionella team i New York, de är New York Islanders och New York Rangers. Nästa innehåll handlar om New York Islanders, laget som har vunnit Stanley Cup fyra gånger. Till och med parollen för laget som vann mästerskapet och Billiga NHL Tröjor för spelarna vid den tiden hängdes på arenan som en display.

Även om New York Islanders grundades 1972 har de vunnit lika många mästerskap som New York Rangers i samma stad. Och New York Rangers är ett av de sex ursprungliga NHL -lagen och det första amerikanska hockeylaget som vann Stanley Cup. Respektive rekord för de två lagen lockade fansens uppmärksamhet, och derbyt i samma stad lockade fans av New York. De två lagen ligger i en välmående stad, och de är också etablerade i den berömda sportstaden New York.

Enligt spelets prestation under de senaste åren har New York Islanders fortfarande kvalifikationer för att tävla i slutspelet. Lagets historia har också valt ut en kinesisk spelare, och han har använt New York Islanders Tröja nr 15. Att döma av New York Islanders prestation förra säsongen, kommer de att vinna Stanley Cup för New York igen?

 

Mest visade produkter