0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
New York Rangers förlorade mot Tampa Bay Lightning på två säsonger
16 Jul

New York Rangers förlorade mot Tampa Bay Lightning på två säsonger

Tampa Bay Lightning vann återigen Stanley Cup för att göra säsongen till ett perfekt slut, men under säsongens gång gjorde många lag fulla av ånger. En av dem är New York Rangers. Laget förlorade mot Tampa Bay Lightning i semifinalen. Även om New York Rangers drog serien till Game 7, blev resultatet att laget fortfarande förlorade.

Som ett av de sex mest originella NHL-lagen är New York Rangers långt ifrån att vinna mästerskapssäsongen. Även om lagets historia har vunnit fyra Stanley Cup-mästerskap, men lagets fans väntar fortfarande på att de ska vinna. Många fans dök upp i semifinalen för att heja på New York Rangers, och deras Billiga NHL Tröjor behöll fortfarande de klassiska elementen. New York Rangers presterade också mycket bra i år, men seriens fördröjning i totalpoängen hindrade laget från att ta sig till finalen.

New York Rangers har det första Stanley Cup-mästerskapet i laghistoria, vilket gör dem till det första amerikanska laget som vinner mästerskapet. Och vann det fjärde mästerskapet i laghistoria efter 54 år. Att vinna mästerskapet fick fansen att kyssa New York Rangers Tröja med spänning. New York Rangers, som är ivriga att vinna, förlorade mot Tampa Bay Lightning i slutspelet på två säsonger. Kanske kommer de att ha större chans att besegra Tampa Bay Lightning nästa säsong.

 

Mest visade produkter