0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Pekka Rinne blev den första spelaren i Nashville Predators historia att ta emot äran
04 Nov

Pekka Rinne blev den första spelaren i Nashville Predators historia att ta emot äran

I NHL är det sällan en ceremoni för att ta bort en Billiga NHL Tröjor, och målvakten Pekka Rinne är en av dessa få personer. Han blev en förebild för många unga spelare i ligan, och han blev också den första spelaren i Nashville Predators historia som fick denna ära. Pekka Rinnes karriär har bara spelat för Nashville Predators, och han har också uppnått sin karriärdröm om en person, ett lag, en stad.

Pekka Rinne tillkännagav sin pensionering från professionell hockey den 13 juli 2021. Han avslutade också sin karriär i Nashville Predators. Sedan Pekka Rinne deltog i 2004 års NHL-draft och valdes ut av Nashville Predators, har han blivit en officiell professionell ishockeyspelare. Han vann NHL:s bästa målvakt Vezina-trofén under sin tid med laget. Denna ära tillhör en verkligt kapabel målvakt. Pekka Rinnes personliga rekord för Nashville Predators stannar på 683 framträdanden för laget, med en räddningsgrad på 0,917.

Den här säsongen bevittnade Pekka Rinne den officiella pensionsceremonin för hans nr 35 Nashville Predators Tröja, som började före lagets match mot Dallas Stars. Även om pensionsceremonin är en extremt hedervärd sak för professionella spelare, sa han ändå hejdå till publiken i tårar. Fansen på platsen gav honom en varma applåd, och de kommer att säga adjö till den välbekanta målvakten.

 

Mest visade produkter