0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Pittsburgh Penguins erbjuder veterankontrakt förlängning i år
01 Sep

Pittsburgh Penguins erbjuder veterankontrakt förlängning i år

Pittsburgh Penguins är ett av de starkaste lagen i NHL, och det finns många veteraner i laget som är mästerskapets hjältar. Pittsburgh Penguins erbjöd veteranerna kontraktsförlängningar i år, den yngsta av dem är 30-årige Bryan Rust. Dessa veteraner, vars önskan är att hjälpa laget att vinna mästerskapet igen, vill lyfta Pittsburgh Penguins Tröja i mästerskapsparaden.

Pittsburgh Penguins chefer glömde inte sina veteraner, som var avgörande för att hjälpa laget att vinna två på varandra följande mästerskap. Bryan Rust, 30, skrev på ett nytt sexårskontrakt med Pittsburgh Penguins i maj, och Kris Letang, 35, skrev på ett nytt sexårskontrakt med laget i juli. Och 36-åriga Evgeni Malkin skrev på ett nytt fyraårskontrakt med Pittsburgh Penguins i juli, vilket är ett tecken på respekt för spelarna. Faktum är att åldern för professionella spelare i tävlingsspel är väldigt viktig, vilket direkt kan påverka prestanda och hållbarhet hos spelarna i spelet. Men Pittsburgh Penguins chefer litar fortfarande på dessa veteraner, och de hoppas att dessa spelare kan hjälpa laget att vinna Stanley Cup igen.

Pittsburgh Penguins förblir densamma som huvudtränaren Mike Sullivan, och lagkaptenen är Sidney Crosby. Många unga fans vill ha en signerad Sidney Crosby Tröja, och de är gladare över att se veteranerna spela under den nya säsongen. Även om Pittsburgh Penguins har en historia av att vinna Stanley Cup, har laget fortfarande styrkan att ta sig till slutspel.

Mest visade produkter