0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Ryan Getzlaf meddelar att han går i pension i Anaheim Ducks efter säsongen
07 Apr

Ryan Getzlaf meddelar att han går i pension i Anaheim Ducks efter säsongen

Anaheim Ducks fans hörde nyheten om en avgång den här veckan, med hemmalagets kapten Ryan Getzlaf som meddelade att han kommer att lägga av med laget efter den här säsongen. Ryan Getzlaf är inne på sin 17:e säsong med Anaheim Ducks och kommer att spela sin sista karriärmatch. Och hans Anaheim Ducks Tröja har en extra kaptenslogotyp under 12 säsonger, och han överlåter också kaptenens plats till andra lagkamrater.

Ryan Getzlafs karriär är ett läroboksexempel på ligan, han avslutade inte bara hela sin NHL-karriär med samma lag, han hjälpte också laget att vinna Stanley Cup. Medan Ryan Getzlafs individuella rekord under hela sin karriär inte var bra, uppnådde han mästerskapsutmärkelser som många proffs inte kunde. Oavsett vilket sportevenemang en professionell idrottare deltar i, kan få spelare spela i ett lag fram till pensioneringen. 36-årige centern Ryan Getzlaf är inte längre ung, och fans som gillar honom är inte längre unga. Många fans äger fortfarande hans nhl matchtröjor barn och kommer ihåg att han valdes ut av Anaheim Ducks i 2003 års NHL-draft.

Till exempel kom 44-årige före detta Boston Bruins-kaptenen Zdeno Char till Washington Capitals förra säsongen, och Ryan Getzlaf kunde faktiskt välja att stanna i NHL. Även om Ryan Getzlaf har en chans att välja ett annat lag vill han inte gå någonstans. Anaheim Ducks betyder så mycket för Ryan Getzlaf, som bara har älskat det här laget i sin karriär, och han känner att det är det bästa sättet att säga adjö så här.

Mest visade produkter