0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Saint Louis Blues-spelare i det här spelet är alla målskyttar
10 Apr

Saint Louis Blues-spelare i det här spelet är alla målskyttar

Den här säsongen har NHL-laget gjort ett enda spel, och den nuvarande högsta är Saint Louis Blues som besegrar Minnesota Wild 9-1. Saint Louis Blues presterade bra, med mer än en spelare som gjorde två gånger. Publiken kan känna att spelarna i Saint Louis Blues inte har någon tydlig position. Varje spelare är målskytt i spelet.

Förra veckans Saint Louis Blues upplevde också en förlorande rad, den här veckan slutade laget äntligen den förlorande rad. Till och med fansen som tittar på scenen, bär St. Louis Blues Tröja som hejar på spelarnas mål. Alla verkar ha sett stilen med att Saint Louis Blues vann Stanley Cup, och laget har genomgått en förändring efter att ha förlorat rad. Den förlorande raden påverkade inte spelarens prestanda och fokuserade mer på varje spel.

Poängmusiken spelades tio gånger, en gång med Minnesota Wild och nio gånger med Saint Louis Blues. De undertryckte Minnesota Wild helt i det här spelet, så att deras motståndare inte hade någon chans att köra i spelet. Även om laget redan står inför en förlust har Minnesota Wild-tränaren alltid använt en målvakt. Även om Minnesota Wild målvakt Billiga NHL Tröjor är smutsig, är hans största tryck att möta sina motståndare som gör om och om igen.

Mest visade produkter