0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Sidney Crosby garanterar Pittsburgh Penguins mål
18 Nov

Sidney Crosby garanterar Pittsburgh Penguins mål

Varje NHL-lag har sina egna huvudspelare, en av huvudspelarna i Pittsburgh Penguins är Sidney Crosby. Så länge Sidney Crosby spelar för Pittsburgh Penguins är lagets målräkning garanterad. Många fans letar efter Pittsburgh Penguins Tröja nr 87, och dess ägare Sidney Crosby gör det för bra.

Det är inte lätt att vara en professionell spelare i NHL, och alla hatar att förlora. Sidney Crosby och lagkamrater jublade och firade när Pittsburgh Penguins besegrade Minnesota Wild med 6-4. Efter att Sidney Crosby gjorde det första målet i den här matchen kan fansen se att Pittsburgh Penguins-spelarna är i utmärkt skick. Sidney Crosby är den andliga ledaren för Pittsburgh Penguins, och hans prestation drev hans lagkamrater. Faktum är att Pittsburgh Penguins inte gjorde många mål under hela matchen, men de gjorde sex gånger för att slå Minnesota Wild. Minnesota Wild Tröja var också lite rörig efter matchen, vilket är resultatet av spelarnas hårda arbete med att assistera spelet. Det är bara det att Minnesota Wild inte gjorde mål tidigt i matchen, och de missade Pittsburgh Penguins i resten av matchen.

Efter matchen gjorde Sidney Crosby karriärens 100:e inledande mål. Sidney Crosby är den andra aktiva spelaren i ligan som uppnår detta mål, den första är Alexander Ovechkin från Washington Capitals. Målet för Pittsburgh Penguins den här säsongen är fortfarande att gå vidare till slutspelet, och de hoppas kunna nå finalen för att tävla om Stanley Cup.

Mest visade produkter