0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Stanley Cup Finals är desamma som tidigare år
15 Jun

Stanley Cup Finals är desamma som tidigare år

Vid olika sportevenemang har fotbollsliga startats om. NHL förbereder sig också på slutspelet och finalen steg för steg. För första gången i ligan gick endast 24 lag direkt in i slutspelet och vann slutligen Stanley Cup.

Enligt den tidigare planen kommer de fyra bästa lagen i den ordinarie säsongen i öst och väst att genomföra en rankningsrunda och bestämma frösekvensen från grupprunda-robin. Samtidigt kvalificerade lagen från 5: e till 12: e plats för omgångar, och de spelade mot varandra i par. Efter kvalificeringsomgången avancerade 8 lag till topp 16 med 8 frölag. Till slut nådde ligan ett avtal med NHLPA. Från de 16 bästa kommer alla serier att följa systemet med sju spel med fyra vinnar. Slutspelet kommer också att hållas i navstaden, när användningen av hem- och bort Billiga NHL Tröjor också kommer att vara särskilt.

Rankningsrundan är mycket viktig för frölag. Till exempel kommer ett lag som bär Boston Bruins Tröja att fungera bra under ordinarie säsong och måste gå helt i rankningsrundorna. Annars, om det misslyckas, är det mycket troligt att möta en svår motståndare som Pittsburgh Penguins.

 

Mest visade produkter