0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tampa Bay Lightning binder slutspelet hemma
05 May

Tampa Bay Lightning binder slutspelet hemma

Försvarsmästarna Tampa Bay Lightning tog sig till slutspelet den här säsongen mot Toronto Maple Leafs i den första omgången av serien. Den inledande omgången av slutspelsserien gjorde många Tampa Bay Lightning-fans besviken, med deras hemmalag som slogs och höll nollan av Toronto Maple Leafs. Men Tampa Bay Lightning slog Toronto Maple Leafs på hemmaplan i den andra omgången av serien och gjorde det sammanlagda 1-1.

Hemmafansen kommer att bära Tampa Bay Lightning Tröja för att stödja laget, och den försvarande mästaren måste vinna matchen. Säsongens Tampa Bay Lightning har inte förändrats mycket vad gäller spelarbyten, men lagets styrka har minskat jämfört med de två föregående säsongerna. Även om andra lag också fick nollan i match 1 i slutspelet, fick Tampa Bay Lightning revansch i den andra omgången. Spelets bästa spelare var Victor Hedman, vars ett mål och tre assist hjälpte laget att vinna matchen. Att vinna den här matchen gav laget tillbaka sitt självförtroende, men det motsatta resultatet är att förlora två matcher i rad kommer att orsaka många problem.

Den här säsongen visade Toronto Maple Leafs utmärkt offensiv förmåga i grundserien, och laget vann även den första matchen i slutspelet. Efter matchen kysste många fans Toronto Maple Leafs Tröja och de såg lagets insatser den här säsongen. I den andra omgången förlorade Toronto Maple Leafs mot Tampa Bay Lightning, och det finns gott om chanser att avancera innan serien är över. Resten av serien är viktig för båda lagen, men vilket lag klarar cutten?

Mest visade produkter