0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Tampa Bay Lightning vann Stanley Cup i två år i rad
08 Jul

Tampa Bay Lightning vann Stanley Cup i två år i rad

I den femte omgången av finalen besegrade Tampa Bay Lightning Montreal Canadiens 1-0. Tampa Bay Lightning vann slutsegern med ett totalt poäng på 4-1. Fans och spelare hade samma blå Billiga NHL Tröjor. Den här gången såg fansen Tampa Bay Lightning och försvarade framgångsrikt mästerskapet. Detta är andra året i rad som Tampa Bay Lightning vinner Stanley Cup-mästerskapet, och det är också det tredje mästerskapet i Tampa Bay på två år.

Även om Tampa Bay Lightning också vann mästerskapet förra året kunde fansen inte heja på dem på grund av epidemins inverkan. Segern den här gången fick laget att känna fansens jubel och mästerskapets ära tillsammans. Tampa Bay har också fått uppmärksamhet från otaliga fans på grund av lagets mästerskap i ishockey och rugby. En rookie som blev besviken i utkastet eftersom han valdes av ett lag i Tampa Bay-området, kommer han att ångra det nu när han ser äran att vinna mästerskapet?

Framväxten av mästerskapet ökade inte bara försäljningen av Tampa Bay Lightning Tröja utan gjorde också säsongen till ett perfekt slut. Även om Montreal Canadiens förlorade matchen, gjorde målvakt Carey Price bra. Kanske bara målvakterna från New York Islanders kan förstå Carey Price, de har alla upplevt den våldsamma attacken från Tampa Bay Lightning. Men den mest kraftfulla målvakten är Tampa Bay Lightning Andrei Vasilevskiy, en av hjältarna som hjälpte laget att vinna mästerskapet.

 

Mest visade produkter