0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
USA:s president bjuder in medlemmar i Tampa Bay Lightning till Vita huset
26 Apr

USA:s president bjuder in medlemmar i Tampa Bay Lightning till Vita huset

Tampa Bay Lightnings utmärkelser såg dem inbjudna av USA:s president Joe Biden, som höll en speciell ceremoni för laget i Vita huset. Detta borde vara den mest speciella äran för ett NHL-lag. Spelarna i Tampa Bay Lightning kom till Vita huset som gäst. Vid slutet av ceremonin överlämnade Victor Hedman Tampa Bay Lightning Tröja nr. 46 till USA:s president Joe Biden, USA:s 46:e president.

Om du inte är ett NHL-fan kan du missförstå USA:s president Joe Biden som ett Tampa Bay Lightning-fan, och han har inte specificerat sitt favoritlag. Det finns trots allt redan 32 professionella lag i ligan, och det kortaste laget är Seattle Kraken. Förutom Seattle Kraken Tröja, som är den senaste stilen i ligan, finns det nya tröjor som lanserats av några lag den här säsongen. Anledningen till att Tampa Bay Lightning bjöds in av Joe Biden var dock för att uppmuntra laget att vinna Stanley Cup tre på varandra följande säsonger, och laget har slutfört sitt mål att vinna två på varandra följande säsonger. Och Joe Biden har lovat att bjuda in spelare till Vita huset igen om Tampa Bay Lightning vinner Stanley Cup den här säsongen.

Äran av ligamästerskapet är inte bara för alla lag att tävla om, mästerskapsäran kan öka lagets affärsvärde, och mästerskapsäran kan också göra att laget värderas av USA:s president. Alla kan inte avslappnat besöka Vita huset, vilket är en givande upplevelse för medlemmar i Tampa Bay Lightning. Tampa Bay Lightning-medlemmar tog på sig kostymer och tog foton med Joe Biden, och det mest attraktiva för fansen var Stanley Cup-trofén.

 

Mest visade produkter