0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Vägen till mästerskapet
29 Jun

Vägen till mästerskapet

Vi såg bara glädjen över att vinna laget och fansens jublande. Endast laget och spelarna vet att de svårigheter och långsamt samlade resultat bevisar det. Endast för laget att vinna Stanley Cup-mästerskapet.

Det är värt att nämna att Washington Capitals vann Stanley Cup 2018. Denna säsong vann Washington Capitals Mets topplacering. Denna första omgång av spelet mötte Columbus Blue Jackets och den andra omgången mot den gamla rivaren Pittsburgh Penguins. De vann den första omgången i en ganska farlig situation och avvisade Pittsburgh Penguins i slutspelet. Då möter det oövervinnliga laget som bär Tampa Bay Lightning Tröja. Washington Capitals, som tog ledningen i två matcher, motståndades sedan av Tampa Bay Lightning och förlorade tre matcher i rad. I den viktigaste sjätte matchen besegrade laget Tampa Bay Lightning 3-0. Och i finalen mot Vegas Golden Knights.

Med det vinnande fartet ledde Alexander Ovechkin, klädd i en Washington Capitals Tröja, laget till en utmärkt prestanda. De återstående spelen gjorde att Vegas Golden Knights inte kunde vinna längre. Till slut vann Washington Capitals det första mästerskapet i laghistoria!

Mest visade produkter