0
dss 0
0 0Kr
Kundvagnen är tom
Vegas Golden Knights är en modell som Seattle Kraken följer
28 Oct

Vegas Golden Knights är en modell som Seattle Kraken följer

Om NHL inte utökade laget igen skulle det kortaste laget i ligan vara Vegas Golden Knights. Deras Billiga NHL Tröjor har väldigt snygga riddarmönster, och deras rekord de senaste åren är också mycket bra. Vegas Golden Knights är den bästa teambuildingsstandarden för Seattle Kraken, och den nya säsongen är också den bästa testplatsen för nya lag.

Den gradvisa expansionen av ligalaget visar också att fler fans gillar hockey, och fans som tittar på matchen på plats kan också få små presenter från spelare. Till exempel kommer spelare att ge hockeypucken eller hockeyklubban till fansen på platsen, vilket kommer att vara en gåva som många fans gillar. En av de gemensamma egenskaperna hos Vegas Golden Knights och Seattle Kraken är att spelarna är från andra lag i ligan. Dessa spelare är villiga att hjälpa det nya laget att växa fram, och de är hörnstenen i det nya laget.

Vegas Golden Knights bästa målvakt, Marc-André Fleury, byttes till Chicago Blackhawks inför säsongen. Han var den enda spelaren i det förra laget som vann Stanley Cup. Målvakten Marc-André Fleury, som en gång bar Pittsburgh Penguins Tröja, har redan tre Stanley Cup-titlar. Han vann därefter Vezina Trophy på Vegas Golden Knights. Spelarnas avgång är oundviklig, men Vegas Golden Knights-uppställningen kan fortfarande ta sig till slutspelet.

 

Mest visade produkter